Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Programare consultație

Programează-te la o consultație

Tratamente Endodontice

Cabinet Stomatologic Tratamente Endodontice Ploiesti

Cabinetul stomatologic Art White Dental Clinic din Ploiesti ofera tratamente endodontice de calitate pentru pacientii sai. Endodontia, cunoscuta si sub numele de tratamentul canalelor radiculare, este ramura stomatologiei care se ocupa cu tratarea afectiunilor la nivelul pulpei dentare si a canalelor radiculare.

Printre tratamentele endodontice oferite de cabinet se numara tratarea cariilor profunde, afectiunilor gingivale, durerilor dentare acute si a altor probleme la nivelul pulpei dentare. Medicii stomatologi sunt specializati in acest tip de tratamente si folosesc tehnologie moderna si materiale de ultima generatie pentru a asigura confortul pacientilor si rezultatele dorite.

Daca suferiti de dureri dentare sau aveti un dinte care prezinta semne de infectie, nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o consultatie. Medicii stomatologi vor evalua starea dumneavoastra dentara si vor recomanda tratamentul endodontic potrivit pentru a va ajuta sa va recuperati sanatatea dentara.

In afara de tratamentele endodontice, cabinetul stomatologic Art White Dental Clinic din Ploiesti ofera o gama larga de servicii stomatologice, cum ar fi obturatiile, coroanele dentare, puntile dentare si alte proceduri de restaurare a dintilor. Personalul amabil si profesionist va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebari.

Endodontie

Endodontia este intervenția prin care un dinte cu o profundă afectare a nervului dentar este salvat de la extracție.

Salvarea dintelui natural trebuie să fie prima alegere în orice tratament stomatologic. Dacă dentistul vă recomandă extracția unui dinte, întrebați-l dacă îl poate salva cu ajutorul procedurilor endodontice, cunoscute și ca “tratamente de canal”.

Ce spun clienții

Testimoniale

O echipă de un profesionalism desăvârșit, cu o doamnă doctor care știe să creeze o atmosfera caldă, plăcută și plină de încredere. Datorită tratamentelor sale am cel mai frumos zâmbet de când mă știu!

  • Alexa Paraschiv
  • Pacient

Oameni de calitate și servicii pe măsura așteptărilor! O recomand cu încredere pe dna dr. Androhovici Iulia, pentru răbdare și pricepere. Am învins fobia pe care o aveam față de cabinetele stomatologice.

  • Florian Anastase
  • Pacient

Mulțumesc dnei dr. Androhovici Iulia pentru răbdare și profesionalism. Sunt încântată și uimită, nu credeam că rezultatele finale vor fi atât de spectaculoase. Mulțumesc mult! Recomand cu încredere!

  • Mihaela Nae
  • Pacient
Programează-te la o consultație folosind formularul de mai jos

PROGRAMARE

    Data