Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Programare consultație

Programează-te la o consultație

Estetica

Ortodonţie

Ortodonţia este ramura medicinei dentare care se ocupă cu pre­venirea și corectarea anomaliilor de poziţie ale dinţilor, prin intermediul aparatelor ortodontice.

Acestea funcţionează prin exercitarea unei presiuni uşoare asupra dinţilor şi maxilarelor si îndreaptă poziția dinților, reglează ocluzia (mușcătura) și raportul dintre cele două maxilare.

Estetică dentară

Estetica dentară este un cumul de intervenții stomatologice prin care se ajunge la o dantură perfectă ca aspect și funcționalitate.

Pentru o dantură frumoasă și un zâmbet fermecător, oamenii apelează din ce în ce mai mult la estetica dentară. Tehnologia stomatologică modernă și specializarea stomatologilor fac acest lucru posibil la prețuri extrem de avantajoase.

Estetică facială

Estetica facială reprezintă toate tehnicile și tehnologiile folosite pentru a restaura aspectul natural, textura și fermitatea pielii.

La Art White Dental Clinic, folosim tratamente ce includ BOTOX-ul cosmetic și acidul hialuronic. Acestea sunt realizate de personal medical calificat, conform celor mai noi standarde în domeniul esteticii faciale.

Ce spun clienții

Testimoniale

O echipă de un profesionalism desăvârșit, cu o doamnă doctor care știe să creeze o atmosfera caldă, plăcută și plină de încredere. Datorită tratamentelor sale am cel mai frumos zâmbet de când mă știu!

  • Alexa Paraschiv
  • Pacient

Oameni de calitate și servicii pe măsura așteptărilor! O recomand cu încredere pe dna dr. Androhovici Iulia, pentru răbdare și pricepere. Am învins fobia pe care o aveam față de cabinetele stomatologice.

  • Florian Anastase
  • Pacient

Mulțumesc dnei dr. Androhovici Iulia pentru răbdare și profesionalism. Sunt încântată și uimită, nu credeam că rezultatele finale vor fi atât de spectaculoase. Mulțumesc mult! Recomand cu încredere!

  • Mihaela Nae
  • Pacient
Programează-te la o consultație folosind formularul de mai jos

PROGRAMARE

    Data