Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Programare consultație

Programează-te la o consultație

Tratamente Dentare

Art White Dental Clinic - Cabinet Stomatologic Tratamente Dentare Ploiesti

Cabinetul stomatologic Art White Dental Clinic din Ploiesti ofera tratamente dentare de calitate pentru toti pacientii sai. Printre serviciile oferite se numara tratarea cariilor, coroanele dentare, puntile dentare si alte proceduri de restaurare a dintilor.

De asemenea, cabinetul stomatologic ofera servicii de estetica dentara, cum ar fi albirea dintilor si fatetarea, pentru a avea un zambet perfect. In plus, echipa Art White Dental Clinic este specializata in tratarea durerilor dentare acute si in tratarea afectiunilor gingivale.

Pacientii pot avea incredere in experienta si competenta medicilor stomatologi din cabinet, care sunt dedicati oferirii unor tratamente dentare de calitate. Cabinetul stomatologic Art White Dental Clinic din Ploiesti foloseste tehnologie moderna si materiale de ultima generatie pentru a asigura confortul pacientilor si rezultatele dorite.

Pentru a programa o consultatie sau pentru a obtine mai multe informatii despre tratamentele dentare disponibile, puteti contacta cabinetul stomatologic prin telefon sau prin email. Personalul amabil si profesionist va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebari si pentru a va ajuta sa obtineti un zambet sanatos.

Consultații

Consultația este primul pas în identificarea problemei pacientului și are ca obiective:

 • Cunoașterea de către medic a istoricului medical al pacientului;
 • Întocmirea fișei pacientului
 • Examinarea clinică
 • Stabilirea diagnosticului
 • Schițarea planului de tratament și a costului estimativ
 • Înțelegerea nevoilor pacientului pe termen scurt, mediu și lung.
Profilaxie

Tratamentul profilactic reprezintă toate măsurile necesare pentru prevenirea, apariția și răspândirea bolii. Față de tratamentului curativ, șansa de reușită este mult mai mare și costurile totale mult mai mici.

Sunt obligatorii controale stomatologice de 2 ori pe an, detartraje o dată la 6 luni, periaje profesionale și igienizare cu prophy-jet.

Obturație

Pentru a reda funcția și forma unui dinte deteriorat de carii, medicul dentist îndepărtează țesutul dentar afectat, curăță zona, după care astupă cavitatea astfel formată cu un material de obturație. Această acoperire se numește obturație.

Prin sigilarea spațiilor de pătrundere a bacteriilor, obturația poate preveni evoluția cariilor ulterioare.

Pedodonție

Pedodonţia este ramura medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor stomatologice la copii, prin tratarea dinților de lapte și a dinților tineri permanenți.

Este esențială vizita la medicul dentist încă de la vârste fragede. Prima vizită a copilului trebuie să fie pentru acomodarea cu medicul pedodont, în jurul vârstei de 2 ani.

Ce spun clienții

Testimoniale

O echipă de un profesionalism desăvârșit, cu o doamnă doctor care știe să creeze o atmosfera caldă, plăcută și plină de încredere. Datorită tratamentelor sale am cel mai frumos zâmbet de când mă știu!

 • Alexa Paraschiv
 • Pacient

Oameni de calitate și servicii pe măsura așteptărilor! O recomand cu încredere pe dna dr. Androhovici Iulia, pentru răbdare și pricepere. Am învins fobia pe care o aveam față de cabinetele stomatologice.

 • Florian Anastase
 • Pacient

Mulțumesc dnei dr. Androhovici Iulia pentru răbdare și profesionalism. Sunt încântată și uimită, nu credeam că rezultatele finale vor fi atât de spectaculoase. Mulțumesc mult! Recomand cu încredere!

 • Mihaela Nae
 • Pacient
Programează-te la o consultație folosind formularul de mai jos

PROGRAMARE

  Data