Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Strada Fortunei, Nr 9B, 100141, Ploiești

Programări

0733 064 401

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Programare consultație

Programează-te la o consultație

Tratamente Chirurgicale – Chirurgie Dentara

Clinica Stomatologica Chirurgie Dentara Ploiesti

Clinica stomatologica Art White Dental Clinic din Ploiesti ofera servicii de chirurgie dentara de inalta calitate pentru pacientii sai. Chirurgia dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu extragerea dintilor, implanturile dentare, tratarea afectiunilor maxilare si a altor probleme la nivelul gurii.

Medicii stomatologi din clinica sunt specializati in acest tip de proceduri chirurgicale si folosesc tehnologie moderna si materiale de ultima generatie pentru a asigura confortul pacientilor si rezultatele dorite. Daca aveti un dinte care trebuie extras sau sunteti interesat de implanturi dentare, nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o consultatie.

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară se referă la ansamblul tratamentelor care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare prin intervenție chirurgicală.

Oferim 3 tipuri de intervenții chirurgicale:

 • Extracții dentare
 • Implant dentar și intervenții chirurgicale pentru tratamente de implantologie
 • Tratarea afecțiunilor parodontale
Implantologie

Implantologia este ramura chirurgicală care are rolul de a înlocui dinții lipsă sau grav deteriorați.

Dintii sunt pierduti din cauza cariilor, accidentărilor, înaintării în vârstă sau bolii parodontale și lipsa lor afectează vorbirea, aspectul și capacitatea de a mânca. Implanturile dentare sunt o opțiune eficientă pentru înlocuirea acestora.

Ce spun clienții

Testimoniale

O echipă de un profesionalism desăvârșit, cu o doamnă doctor care știe să creeze o atmosfera caldă, plăcută și plină de încredere. Datorită tratamentelor sale am cel mai frumos zâmbet de când mă știu!

 • Alexa Paraschiv
 • Pacient

Oameni de calitate și servicii pe măsura așteptărilor! O recomand cu încredere pe dna dr. Androhovici Iulia, pentru răbdare și pricepere. Am învins fobia pe care o aveam față de cabinetele stomatologice.

 • Florian Anastase
 • Pacient

Mulțumesc dnei dr. Androhovici Iulia pentru răbdare și profesionalism. Sunt încântată și uimită, nu credeam că rezultatele finale vor fi atât de spectaculoase. Mulțumesc mult! Recomand cu încredere!

 • Mihaela Nae
 • Pacient
Programează-te la o consultație folosind formularul de mai jos

PROGRAMARE

  Data